www.barcelo-abogados.com

· Castellano   · Català   · English   · Avís legal


    La Firma
    Serveis
    Equip
    Contacte
    Enllaços
 Teresa Barceló, Sòcia Directora

És Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona cursant amb posterioritat el post-grau d'Especialista Universitario Marcas y Diseños en la Universidad de Alicante en el II Magister Universitario en Marcas, Diseños, Patentes y Derechos de Autor (Magister Lucentinus). Colegiada nº 19.968 al Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB).És Agent de la Propietat Industrial i membre de la AIPPI (Associació Internacional per a la protecció de la Propietat Intel-lectual).

Ha participat assíduament com a professora o ponent en diferents centres docents i foros jurídics, entre d'altres, ISDE (Instituto Superior de Derecho y Empresa), Universitat Pompeu Fabra, EAE (Escuela de Administración de Empresas), Catbio, ICAB, ACT Associació Catalana de Tecnologia, Cambra Oficial de Comerç de Barcelona, AMEC (Asociación Multisectorial de Empresas Catalanas), IRR (Institute for International Research), AIMFE (Asociación de Marketing Ferial).

És autora d'articles inclosos en revistes i publicacions espanyoles sobre marques, noves tecnologies, competència deslleial, propietat intel·lectual i patents.

Parla Castellà, Anglès i Català.

Barceló Advocats compta amb un equip d’advocats especialitzat en Propietat Industrial i Intel·lectual, així com una elitista red de col·laboradors que li permet oferir als seus clients, en aquells assumptes que requereixin d’experts tècnics o professionals d’altres disciplines, la major solvència en el terreny tècnic demanat a fi de comptar amb la millor opció segons l’assumpte en concret. En aquests casos, la Firma manté la coordinació necessària per aconseguir el millor resultat en eficiència i qualitat.

   BARCELÓABOGADOS | C/Mallorca 264, 2 º 2ª | 08008 Barcelona