www.barcelo-abogados.com

· Castellano   · Català   · English   · Avís legal


    La Firma
    Serveis
    Equip
    Contacte
    Enllaços La Firma

La firma Barceló Advocats neix com un projecte professional de Teresa Barceló, amb l'objectiu d'oferir un assessorament de qualitat i màxima excel·lència en matèria de Propietat Industrial i Intel·lectual, Competència Deslleial i àrees relacionades.

L' especialitat de Propietat Industrial i Intel·lectual cobra dia rere dia més rellevància, degut a que les companyies són conscients de la importància en la protecció de signes distintius, creacions i invencions que poden convertir-se en l'actiu intangible de més valor. Aquesta matèria està relacionada amb altres àrees del Dret que requereixen d'un profund coneixement per a la seva identificació i resolució (Dret de la Publicitat, Dret de les Noves Tecnologies).

Teresa Barceló, sòcia fundadora i directora de la Firma, és una professional dedicada a l'àrea de la Propietat Industrial i Intel·lectual des de fa més de 20 anys, havent dirigit durant 13 anys el departament de Propietat Industrial i Intel·lectual d'un prestigiós despatx a nivell nacional i internacional, en la seva oficina de Barcelona.

Barceló Advocats compta amb un equip d'advocats especialitzat en Propietat Industrial i Intel·lectual, així com una elitista red de col·laboradors que li permet oferir als seus clients, en aquells assumptes que requereixin d'experts tècnics o professionals d'altres disciplines, la major solvència en el terreny tècnic demanat a fi de comptar amb la millor opció segons l'assumpte en concret. En aquests casos, la Firma manté la coordinació necessària per aconseguir el millor resultat en eficiència i qualitat.


 Filosofia

Barceló Advocats es presenta com un despatx boutique especialitzat en Propietat Industrial i Intel·lectual, els pilars bàsics del qual són oferir el màxim rigor jurídic, amb una atenció personalitzada que generi confiança i, tot això, a un preu raonable.

La proximitat amb el client suposa un valor fonamental per conèixer amb profunditat els interessos del client i, en conseqüència, definir l'estratègia jurídica més adient.

L' eficiència i honestedat en vers els client són també màximes que imperen en la filosofia de la Firma i que permeten l'elevat grau de satisfacció del client.


   BARCELÓABOGADOS | C/Mallorca 264, 2 º 2ª| 08008 Barcelona